tiistai 12. elokuuta 2008

30.7.-4.8. Assembly

Loppuviikko, viikonloppu ja valtaosa kesän lomapäivistäni meni Assembly-tapahtumaa järjestäessä. Hauskaa oli kuten aina ja väsynyt läppä lensi samalla kun jännäsimme tekniikan toimimista.

Olin selkeästi liian lomatunnelmissa koska en älynnyt ottaa nakkisuoja-ilmettä naamalleni ja sitä kautta päädyinkin ykskaks järjestämään myös Fast Graphics -kompon jo etukäteen aiottujen kompojen lisäksi.

Eevil function head Wiba oli kaiken kukkuraksi järjestänyt aikataulut siten, etten päässyt Assemblyjen varjotapahtumaan eli Boozemblyille kuin muutamaksi hetkeksi. Tästä huolimatta ehdin nähdä siellä yllättäviä tuttuja kuten kirschin ja Flux^:n. Terkkuja vaan kummallekin ja osaanottoni Juusolle kihlautumisesta.

Paluumatkalla lentokoneessa vieressäni istui puhelias kanadankorealainen tyttö nimeltä Aimee. Opiskeli kuulemma hotellialaa Sionissa ja oli käynyt Etelä-Koreassa leikkauttamassa kroonisen umpparinsa paikallisessa halvassa mutta hyvässä julkisessa terveydenhoidossa. Aimee osasi antaa hyviä vinkkejä keski-Euroopassa ajamiseen. Höristin hieman korviani kun hän arvioi ajoaikoja eri paikkoihin Genevestä. Esimerkiksi Pariisiin oli 3,5-4 tuntia autolla (totuus: 540 km) ja Brysseliin vain tunti-pari enemmän. Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää että tämän jälkeen hän kertoi varsin seikkaperäisesti miksi pienet aasialaistaustaiset naiset ovat maailman vaarallisimpia kuskeja.

Ei kommentteja: