tiistai 12. elokuuta 2008

5.8.-8.8. Tiismaanantai

Koska pidin maanantaina vielä lomapäivän, elin koko loppuviikon off-by-one päivissä. Tiistaina näin ensimmäisen kerran Cernin alueella lammaslauman. Olinkin jo hieman katsellut että paikallinen nurmikko näytti niinsanotusti orgaanisesti leikatulta. Hassua kyllä kaikkien lampaiden selkään oli spraymaalattu punainen viiva, miksi lie.

Kyselin hieman ympäriinsä eikä kukaan oikein tuntunut tietävän miksi Cernin alueella laidunnetaan lampaita (ja miehet eivät siis ratsasta siellä). Äkkiseltään keksin kaksi teoriaa: Ensimmäinen vaihtoehto on, että lampaita pidetään eräänlaisina kanarianlintuina varoittamassa säteilystä. Tämä ei kuitenkaan ole kovin todennäköistä koska lampaan massa on samaa kokoluokkaa ihmisen kanssa ja sitä kautta lampaan metabolia on yhtä nopea. Lampaat siis kuolisivat siinä vaiheessa kun ihmisetkin olisivat saaneet jo tappavan tai miltei tappavan annoksen. Toisen, todennäköisemmän teorian mukaan Fyysikkokillan parissa kuullut jutut fyysikoiden ja lampaiden välisestä erityisestä suhteesta ovat sittenkin totta ja kyseiset lampaat ovat työsuhde-etu fysisteille.

Samaiselle viikolle sattui myös (epävirallisen) lhcountdown.com-sivuston laskeman ajan nollahetki, joten internet (ihanaa kirjoittaa se pienellä) kuhisi noin päivän ajan maailmanloppua, puolihauskoja kuvia ja yhden oikeasti hauskan idean.

Ei kommentteja: