tiistai 29. heinäkuuta 2008

21.7.-25.7. Tylsää ja tuparit

Alkuviikko meni hyvin pitkälti elämää vältellessä. Säännöllinen töissäkäynti, lenkkeily ja kokkaus veivät lähes kaiken ajan ja loppuaika meni turvallisesti lukiessa.

Krister lähti torstaina takaisin isänmaahan Puntala Rock -tapahtumaan. Koska Krister ei ole kovin kokenut lentomatkailija, ehdotin hänelle lentämistä krapulassa. Ikävä kyllä krapulahakuinen juominen ei oikein onnistunut koska olimme molemmat varsin väsyneitä. Torstaina pääsinkin heittämään Kriken kentälle, jonka ajojärjestelyt ovat maailman idioottimaisimmat. Pelkästään pudottaakseen lähtevän matkustajan joutuu ajamaan parkkipaikalle. Onneksi parkkipaikka ei sentään maksa alle 10 minuutin pysähdyksillä, mutta ikävä kyllä se on aina täynnä ja sinne joutuu jonottamaan hyvän tovin.

Perjantaina työkaverimme Kalle tyttöystävineen/avovaimoineen/it's complicatedeineen järjesti tuparit. Valistettuani hetken intialaisia otaniemeläisestä tuparikulttuurista he lämpenivät ajatukselle ja kävimmekin läheisessä rautakaupassa ostamassa Kallelle ja Kirstenille tuparilahjan. Pienen kiertelyn jälkeen käteen löytyi lahjabudjettiin sopiva käsienpesuallas alias boolikulho. Ilmeisesti käsienpesualtaat ovat halvempia keski-Euroopassa koska en muista koskaan nähneeni moista missään teekkarihäppeningeissä. Myös vessanpöntöt olivat halpoja, mutta kuljetuskapasiteetti tuli ikävä kyllä vastaan. Tuparit olivat varsin onnistuneet ja jouduin taistelemaan pääni sisällä jotta onnistuin lähtemään ennen puoltayötä.

Ei kommentteja: