perjantai 6. kesäkuuta 2008

Arjen harmautta


Juravuorten löytäminen kuvasta jätetään harjoitustehtäväksi

Keskiviikkona sade yllätti minut ja Kriken palatessamme töistä joten jouduimme pakenemaan sadetta Charly'siin. Suureksi iloksemme havaitsimme että Charly's tarjoaa langatonta verkkoa asiakkailleen. Kuukauden olut on Pelforth de Printemps, varsin mukiinmenevä IPA.

Kävimme matkalla myös toisessa lähikaupassa katsastamassa valikoimaa. Harmittavasti alle euron viinit olivat loppuneet, mutta kokeilimme euron ja kahden sentin viiniä. Kulinaristisena elämyksenä viini ei ollut kummoinen, mutta toisaalta se ei myöskään maistunut erityisen pahalle.

Torstaina työrutiini alkoi astua sisään ja sain tehtyä huomattavan määrän taustaselvitystä. Illalla heitimme työporukan kanssa tikkaa Charly'sissä. Hämmentävää kyllä en ollut huonoin heittäjä, mutta toisaalta voittamani henkilöt olivat antaneet minulle runsaskätisesti tasoitusta nautittimiensa oluiden muodossa. Kokeilin sikamaisen halpaa St. Feuillien Blondea, josta tuli nopeasti suosittu kun Krister havaitsi sen olevan alkoholi/hinta-suhteeltaan pubin paras juoma.

En ole suunnitellut mitään erityistä viikonlopulle, mutta kuulemma Geneven keskustassa on iso screeni jolta voi katsoa lauantaina Genevessä pelattavan jalkapallon EM-ottelun. Liput itse stadionille maksavat 200-300 Euroopan keskuspankin polettia mustassa pörssissä, joten itse futishuuma jäänee kokeilematta.

Torstaina puolenpäivän aikoihin alkanut sade jatkuu vieläkin tätä kirjoittaessani perjantai-iltapäivällä. Sää on ollut varsin lohdutonta, mutta sen pitäisi kuulemma parantua kesän edetessä. Jään odottamaan innolla.

Sateen lohduttomuutta laimentaa mukavasti se, että löysin kuin löysinkin englanninkielisten kirjojen osion amazon.fr:stä. Visa saattaa kohta vinkua aika kimakasti.

Ei kommentteja: